Over TMC Agile

Inspelen op veranderende marktomstandigheden en/of wensen van klanten dwingen productontwikkelorganisaties een efficientere manier werken aan te nemen. Bij een agile manier van werken staat efficientie en focus op het leveren van waarde centraal. Onze specialisten hebben alle kennis in huis om jouw organisatie te helpen hier vorm aan te geven.

Sneller, efficienter en innovatiever

De Agile professionals van TMC helpen Agile organisaties naar een hoger niveau. Zij bieden de handvaten om de Agile-principes en -waarden te begrijpen en te implementeren. Op deze manier leren wij je om binnen teams efficiënter samen te werken. Agile ontwikkeling verwijst naar een groep ontwikkelmethodieken gebaseerd op iteratieve ontwikkeling, waarbij eisen en oplossingen evolueren door samenwerking binnen en zelfs tussen zelforganiserende multifunctionele teams. Hogere klanttevredenheid, kortere time-to-market of een beter werkend product? Bij een Agile manier van werken kan dit mogelijk zijn. Ook veranderende specificaties moeten dan geen probleem zijn.

Heb je vragen over Agile, of de methodieken Scrum en Kanban, neem dan gerust contact met ons op. TMC Agile helpt organisaties door middel van detachering, consultancy en training.

Vacatures

Ben je zelf bekend met Agile en wil je bedrijven verder helpen? Door jouw hands-on ervaring met Agile methodieken verzeker jij dat ieder project op schema loopt en dat ieder lid van het team samenwerkt om doelen te behalen. Wil jij je samen met je TMC collega’s verder ontwikkelen als Agile specialist? Vind je werken in gespecialiseerde en multidisciplinaire teams leuk? Wil je graag jouw kennis inzetten om onze klanten verder te helpen bij hun transitie naar Agile? Lees dan hier verder >.