Waar kunnen wij u mee helpen?

Consultancy

Onze consultants staan voor je klaar om jouw organisatie te helpen de kracht van agile in te zetten. 

  • Je bent nieuw met agile en je vraagt je af of het je kan helpen.
  • Je vraagt jezelf af hoe je Agile uitrolt in een organisatie.
  • Je werkt al Agile maar het gaat toch nog niet zoals je je het had voorgesteld. 

Wij hebben de kennis in huis om de vragen die ontstaan rondom het werken met Agile te beantwoorden. Daarnaast kunnen we je handvatten te bieden zodat je op eigen kracht weer verder kan.

Persoonlijke Agile Quickscan

Bent u al een tijdje met Agile bezig maar mist u het vliegwiel? Wij kunnen onze Agile Quickscan in uw bedrijf  uitvoeren. Daarmee krijgt u snel handvatten om direct uw Agile proces te verbeteren.

Onze consultants

Onze specialisten zijn een goede oplossing om gedurende een bepaalde periode een Scrum  Master, Product Owner of Agile Coach in te zetten. Je hebt op korte termijn een specialist in huis die over alle benodigde competenties beschikt. Het takenpakket van onze professionals kan behoorlijk breed zijn. Van het begeleiden van een Scrum Team tot het begeleiden van een organisatie in de Agile transitie. Training of individuele coaching kan ook tot de werkzaamheden behoren.

Coaching

Coaching op alle vlakken in een agile transformatie, daar ligt onze kracht. Want bij een goede Agile transformatie is het van belang dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Van het begeleiden van management tot het coachen van Scrum Masters en Product Owner. Want ook al is iedereen goed opgeleid, toch kom je in de praktijk situaties tegen die net wat anders zijn. Dan is het noodzakelijk om een goede Agile Coach te hebben die je daarin kan begeleiden. Bij TMC Agile hebben we zeer ervaren Agile Coaches die de kracht van Agile kennen en die ook uitstralen. Zo begeleiden we je om oplossingen te vinden voor iedere agile uitdaging.

Training

De kracht van agile kun je op verschillende manieren toepassen. Binnen TMC Agile hebben we daarom trainingen voor verschillende rollen en verschillend expertise niveau. Onze trainers zorgen ervoor dat de training een interactieve belevenis wordt waarin je echt kan ervaren wat de kracht van agile jou kan bieden en ook de kans krijgt om het meteen toe te passen. Verder is er altijd ruimte gereserveerd voor praktijkvoorbeelden en om jouw eigen praktische uitdaging aan te gaan. Bekijk een overzicht van onze trainingen.

Quickscan

Snel zien of je optimaal gebruik maakt van de kracht van Agile? Vraag onze Agile QuickScan aan. Aan de hand van een gesprek en een aantal vragen scannen we je organisatie om te zien of je optimaal gebruik maakt van de kracht van Agile. Afhankelijk van de uitkomst van de QuickScan geven we je advies en handvatten om je organisatie op het volgende niveau van Agile werken te krijgen.

Sprekers

Binnen TMC Agile hebben we veel kennis over verschillende agile gebieden. Wat is er mooier dan deze kennis delen met anderen en zo de kracht van agile te verspreiden.

Naast evenementen delen we onze kennis ook graag bij bedrijven. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.