Kennis

De informatie op deze pagina ondersteunt de door TMC Agile ontwikkelde kenniskaarten. Op de kaarten staan in het kort onderwerpen, verdeeld over zes verschillende categoriën. De kaarten verwijzen naar deze pagina’s. Op de pagina’s staat meer informatie en verwijzingen naar andere bronnen over het onderwerp op de kaart.

De inhoud van de pagina’s met meer informatie is in het Engels. Wij verwijzen vanuit deze pagina naar de Engelse pagina’s met meer informatie over de kenniskaarten.

Categorieen:

Scrum

Scrum

In deze categorie staan de algemene principes van het Scrum framework. Het bevat links naar andere bronnen voor verdere verdieping.
Coaching

Coaching

De Scrum Master is ook een coach van individuen, teams en de organisatie. Deze categorie helpt je met het worden van een betere coach.
Facilitation

Facilitation

Als Scrum Master faciliteer je een heel aantal bijeenkomsten. Met de tips en trucs in deze categorie worden je bijeenkomsten energiek. Je behaalt je doel binnen de tijd.
Teaching

Teaching

Als Scrum Master ben je verantwoordelijk dat Scrum wordt begrepen en juist wordt uitgevoerd. Deze categorie helpt je met het uitleggen van verschillende zaken aan je team.
Retros

Retros

Het doel van een Retro is om terug te kijken hoe het ging. wat kon er beter? Wat moeten we zeker blijven doen? Deze categorie bevat structuren om je Retros leven in te blazen en zo tot goede resultaten te komen.
Energizers

Energizers

Ben je wel eens de aandacht van je team kwijt tijdens een bijeenkomst? Hier staan enkele goede tips om je team energie te geven.

Deck Bestellen

kennisdeck

U kunt onze Scrum Master Help Deck/Desk kaarten eenvoudig bestellen. Stuur ons een mail via het contactformulier en wij nemen contact met u op.