ONZE TRAININGEN

Sluit aan bij een van onze trainingen of vraag naar de mogelijkheden voor een training op maat.

De kracht van Agile kun je op verschillende manieren toepassen. Binnen TMC Agile hebben we daarom trainingen voor verschillende rollen en verschillend expertise niveau’s. Onze trainers zorgen ervoor dat de training een interactieve belevenis wordt waarin je echt kan ervaren wat de kracht van Agile jou kan bieden en ook de kans krijgt om het meteen toe te passen. Verder is er altijd ruimte gereserveerd voor praktijkvoorbeelden en om jouw eigen praktische uitdaging aan te gaan. Een overzicht van de verschillende trainingen zie je hieronder.

Snel kennis op doen?

Lees onze nieuwste blog post:

ONZE TRAININGEN:

AGILE EXPERIENCE

Agile, wat is dat nu eigenlijk? Er bestaan veel misvattingen over wat Agile en Agile werken nu eigenlijk is. In deze training willen we daar graag mee afrekenen. We leggen je uit wat Agile is en laten je het Scrum framework zien om het Agile werken toe te passen.

SCRUM MASTER

Je leert de vaardigheden en agile mindset die je nodig hebt om Scrum toe te passen. Iedere organisatie is anders, maar als je alle onderdelen van het Scrum Framework goed beheerst kun je je daarop aanpassen. Je leert wat werkt in welke context.

SCRUM MASTER NIET-SOFTWARE

Als Scrum Master werken met de kracht van Agile. Wij bieden een Scrum Master training voor mensen met een basis tot gemiddelde ervaring met Scrum die meer willen weten van Scrum in niet-Software omgevingen.

PRODUCT OWNER

Onderwerpen die aan bod komen zijn het Agile Manifesto en de principes, de Scrum Values, de Scrum pilaren en empirisch werken, Scrum rollen, events en artifacts en refinement. De focus ligt hierbij op de Product Owner rol en Scrum events waarin de Product Owner een belangrijke rol heeft.

MODERN REFINEMENT

In deze training leren de deelnemers een aantal refinement technieken en verschillende manieren om het refinement proces te organiseren. We maken gebruik van een combinatie van een fictieve situatie en gefaciliteerd groepswerk, gebruik makend van Liberating Structures.

AGILE MEASUREMENT

Dit is een metingen training zoals je nog niet eerder gezien hebt. Je begint gelijk met meten en ervaart het verzamelen van data, rapporteren en analyseren. Het trainingsmateriaal combineert de “oude” technieken zoals PSM en G/Q/M met “nieuwe” technieken vanuit Agile en Lean Startup.

SAFE FOR TEAMS

Gedurende deze tweedaagse cursus krijgen deelnemers een diepgaand begrip van een ART, hoe value geleverd wordt, wat ze kunnen doen om hun rol effectief uit te voeren door gebruik te maken van Scrum, Kanban en XP.

LEADING SAFE

Tijdens deze tweedaagse cursus bouwt u de kennis op die nodig is om een Lean-Agile-onderneming te leiden door gebruik te maken van het Scaled Agile Framework® (SAFe®) en de onderliggende principes afgeleid van Lean, systeemdenken, Agile-ontwikkeling, het productontwikkelings proces en DevOps.

CREATING A SAFE TO FAIL ENVIRONMENT

In deze workshop, geschikt voor elk kennisniveau, geven we je een voorproefje van psychological safety. We laten je zien wat je kan doen om een safe-to-fail omgeving te creëren.